Hvorfor bruke tid på å legge en strategi?

Strategien er hjernen og den første beveger bak alle tiltak og aktiviteter. Strategien er planen for hvordan en bedrifts forretningsmål skal nås. Derfor vil strategien påvirke alt fra design, innhold, språk, teknologi til distribusjon.

For mange organisasjoner kan det være tungt å tilpasse seg en digital hverdag der jevn innholdsproduksjon, målgrupperettet distribusjon og løpende analyse er oppskriften på suksess.

Nettdesigner.no har lang erfaring med å implementere innholdsstrategier, løpende behandle data fra ulike kilder og optimalisering av kommunikasjonen. Vi kan bidra med implementering, opplæring og oppfølging av organisasjonen.

I den ekstremt dynamiske digitale hverdagen vi lever i dag er det kritisk at vi evner å virkelighetsorientere strategien fort. Nye konkurrenter dukker stadig opp, nye kanaler blir tilgjengelige og målgruppens adferd endres fortere enn noensinne. Derfor er Nettdesigner.no metodikk bygget opp på løpende innsikts og datainnhenting og fortløpende strategi-justering.

Et konsept er en beskrivelse på en brukeropplevelse. Konseptet gir retning på innhold og design. I Nettdesign.no lar vi kreativiteten slippe løs når gode konsepter skal klekkes, men vi er fortsatt opptatt av kunnskap og erfaring. Vi vet hva som funker mot nettopp din målgruppe.

Hvordan blir du husket?

Dersom du skal forholde deg relevant på lang sik og bli husket av personene du ønsker å nå, må du derfor være villig til å dele det du aldri har delt og by mer på deg selv enn du noen gang har gjort..

Med usminket innhold vil du oppfattes som troverdig, og de som følger deg vil få genuin kjennskap til menneskene, metodene og engasjementet som gjør ditt selskap unikt.

Derfor er vi annerledes

I Nettdesigner.no jobber vi ikke prosjektbasert, men inngår giftermål med våre kunder. Ved å jobbe på denne måten oppnår vi et følelsesmessig eierskap og en sterk, gjensidig relasjon, som bidrar til å sørge for at innholdet vi skaper skiller seg ut.

Vi lager våre produkter på solide analyser og kundeinformasjon som vi samler om dere, dette gir en uovertruffen stamme som vi bygger deres produkt videre på.

Vår design og
utviklings prosess:

01

Oppstartsinformasjon

Gjennomgang av dine krav, angi mål for nettsiden, diskutere prosjektets tidslinjer og viktige milepæler, og forstå problemene som skal løses.

02

Strategi og innhold

Vi kartlegger konkurransesituasjon, målgruppe og nåværende resultater for å danne en analytisk og datadrevet forståelse av nettstedets besøkende.

03

Design

Vi presenterer et designkonsept som er beregnet for å oppnå de strategiske målene dine, som vil være basert på innhentet data og forståelsen av virksomheten din.

04

Utvikling

Vi implementerer funksjonaliteten bestemt i de gjennomførte fasene. Intern kvalitetstesting og verifisering og ferdigstillelse av funksjonene.

05

Kvalitetssikring og lansering

Gjennomgang og løsning på eventuelle uoverensstemmelser. Kundeaksept av produktet som endelig og komplett i henhold til spesifikasjonene og lansering.

kontaktoss

Vil du vite mer om digital markedsføring?

Vi i nettdesigner.no hjelper deg uansett hva du lurer på? Ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt for en prat.

Prat med oss
kontaktoss

← Tilbake til tjenester