Nettsider som informerer, engasjerer, selger og bygger merkevare

Nettsiden er ditt viktigste kommunikasjonsverktøy, og selve hjertet i alle dine digitale markedsføringstiltak. Nettsiden er gjerne det aller første møtet potensielle kunder får med din merkevare, og derfor er det avgjørende at den gir besøkende en god brukeropplevelse.

Design handler om mer enn bare bilder og fargebruk. God design hjelper brukeren med å utføre sine oppgaver og løse sine utfordringer på en enkel og engasjerende måte. Det tekniske skal rett og slett bare fungere.

Nettsidene vi leverer, skal fungere som din beste selger. Gjort riktig skal nettsiden din gjøre følgende for deg:

  • Gjøre deg synlig i alle faser av kundereisen
  • Appellere til potensielle kunder, både via design og innhold
  • Umiddelbart vise besøkende at dere er en god match
  • Inspirere besøkende til å be om mer informasjon
  • Holde innholdet oppdatert for gjentatte besøk
  • Konvertere besøkende til betalende kunder så effektivt som mulig
  • Formidle bedriftens personlighet og merkevare
  • Gi optimal brukeropplevelse på alle enheter

Innholdet er kanskje den vanskeligste delen av et nettsted. Det handler om gode kommunikasjonsstrategier og streng prioritering. Hvilket innhold er egentlig av verdi for den besøkende?

Vi har levert over 200 nettsider og kan hjelpe deg fra strategifasen, gjennom design/utvikling og med innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og videre markedsføring. Vår unike prosess er basert på solid erfaring og innsikt, noe som sikrer effektiv prosjektledelse og en god kundeopplevelse.

Hvordan blir du husket?

Dersom du skal forholde deg relevant på lang sik og bli husket av personene du ønsker å nå, må du derfor være villig til å dele det du aldri har delt og by mer på deg selv enn du noen gang har gjort..

Med usminket innhold vil du oppfattes som troverdig, og de som følger deg vil få genuin kjennskap til menneskene, metodene og engasjementet som gjør ditt selskap unikt.

Derfor er vi annerledes

I Nettdesigner.no jobber vi ikke prosjektbasert, men inngår giftermål med våre kunder. Ved å jobbe på denne måten oppnår vi et følelsesmessig eierskap og en sterk, gjensidig relasjon, som bidrar til å sørge for at innholdet vi skaper skiller seg ut.

Vi lager våre produkter på solide analyser og kundeinformasjon som vi samler om dere, dette gir en uovertruffen stamme som vi bygger deres produkt videre på.

Vår design og
utviklings prosess:

01

Oppstartsinformasjon

Gjennomgang av dine krav, angi mål for nettsiden, diskutere prosjektets tidslinjer og viktige milepæler, og forstå problemene som skal løses.

02

Strategi og innhold

Vi kartlegger konkurransesituasjon, målgruppe og nåværende resultater for å danne en analytisk og datadrevet forståelse av nettstedets besøkende.

03

Design

Vi presenterer et designkonsept som er beregnet for å oppnå de strategiske målene dine, som vil være basert på innhentet data og forståelsen av virksomheten din.

04

Utvikling

Vi implementerer funksjonaliteten bestemt i de gjennomførte fasene. Intern kvalitetstesting og verifisering og ferdigstillelse av funksjonene.

05

Kvalitetssikring og lansering

Gjennomgang og løsning på eventuelle uoverensstemmelser. Kundeaksept av produktet som endelig og komplett i henhold til spesifikasjonene og lansering.

kontaktoss

Vil du vite mer om digital markedsføring?

Vi i nettdesigner.no hjelper deg uansett hva du lurer på? Ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt for en prat.

Prat med oss
kontaktoss

← Tilbake til tjenester