Grafisk design og magasinutvikling

Våre grafiske designere og layoutere har skapt lekre magasiner og print-produkter av høy kvalitet i flere år. Vårt fokus er å pakke godt innhold inn i et visuelt uttrykk som bærer budskapet effektivt. Magasiner med godt og relevant innhold har lang levetid og kan beviselig flytte holdninger og bygger merkevarens identitet. Vi utvikler designkonsepter som kan tas ut både på print og digitalt.

innhold
storytelling

Levende bilder

Film kan engasjere og vekke følelser bedre enn noe annet innholdsformat. Vi hjelper våre kunder med visuell historiefortelling som bygger opp under merkevarens verdier og visjoner. Vårt team på levende bilde består av durkdrevne videojournalister, illustratører og animatører. Vi kan gjennomføre alt fra store til små prosjekter og vi er trent på å lage innhold optimalisert til ulike kanaler.

storytelling

Digitale magasiner

Nettdesign.no er spesialisert på digital innholdspresentasjon. Når man markedsfører med innhold, såkalt content marketing, er det viktig at den digitale plattformen gir det gode innholdet en rettferdig innpakning. Leserne skal få en god leseropplevelse samtidig som konverteringspunkter skal fungere effektivt. Våre innholdskreatører jobber også i tett tospann med våre spredningseksperter slik at vi optimaliserer innholdet til søkemotorer (SEO), ulike kanaler og målgrupper.

digitale magasiner

Hvordan blir du husket?

Dersom du skal forholde deg relevant på lang sik og bli husket av personene du ønsker å nå, må du derfor være villig til å dele det du aldri har delt og by mer på deg selv enn du noen gang har gjort..

Med usminket innhold vil du oppfattes som troverdig, og de som følger deg vil få genuin kjennskap til menneskene, metodene og engasjementet som gjør ditt selskap unikt.

Derfor er vi annerledes

I Nettdesigner.no jobber vi ikke prosjektbasert, men inngår giftermål med våre kunder. Ved å jobbe på denne måten oppnår vi et følelsesmessig eierskap og en sterk, gjensidig relasjon, som bidrar til å sørge for at innholdet vi skaper skiller seg ut.

Vi lager våre produkter på solide analyser og kundeinformasjon som vi samler om dere, dette gir en uovertruffen stamme som vi bygger deres produkt videre på.

Vår design og
utviklings prosess:

01

Oppstartsinformasjon

Gjennomgang av dine krav, angi mål for nettsiden, diskutere prosjektets tidslinjer og viktige milepæler, og forstå problemene som skal løses.

02

Strategi og innhold

Vi kartlegger konkurransesituasjon, målgruppe og nåværende resultater for å danne en analytisk og datadrevet forståelse av nettstedets besøkende.

03

Design

Vi presenterer et designkonsept som er beregnet for å oppnå de strategiske målene dine, som vil være basert på innhentet data og forståelsen av virksomheten din.

04

Utvikling

Vi implementerer funksjonaliteten bestemt i de gjennomførte fasene. Intern kvalitetstesting og verifisering og ferdigstillelse av funksjonene.

05

Kvalitetssikring og lansering

Gjennomgang og løsning på eventuelle uoverensstemmelser. Kundeaksept av produktet som endelig og komplett i henhold til spesifikasjonene og lansering.

kontaktoss

Vil du vite mer om digital markedsføring?

Vi i nettdesigner.no hjelper deg uansett hva du lurer på? Ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt for en prat.

Prat med oss
kontaktoss

← Tilbake til tjenester