93 % av alle online-salg
starter med et Google-søk

Kundene har tatt makten. Nå vil de selv være ansvarlige for sine kjøpsbeslutninger. De søker på nettet etter løsninger, de sammenligner bedrifter og produkter, og gjør seg informerte. Over 50 % av beslutningsprosessen er i dag gjennomført før de snakker med en av dine salgspersoner.

Du trenger derfor en markedsføringsstrategi som samsvarer med den nye salgsprosessen. Ved å implementere en inbound marketing-strategi vil du selge til potensielle kunder på den måten de selv vil kjøpe, slik at du kan øke salget.

Verdens største videoplattform?

Youtube er en arena for underholdning, læring og passer perfekt for norske selskaper som ønsker å fortelle gode historier og leverer profesjonelle tjenester, tekniske løsninger og produkter folk ønsker å lære mer om. Faktisk bruker mer enn 3 millioner nordmenn Youtube hver måned, men likevel er det så godt som ingen norske selskaper som bruker kanalen seriøst.

Hva gjør Snapchat annerledes?

På Instagram og Twitter følger du gjerne hvem som helst – både folk du kjenner, tankeledere, kjendiser og så videre. På Facebook godtar du venneforespørsler fra alle som er i nærheten av å være en bekjent. Men du legger ikke til hvem som helst på Snapchat. Så hvordan kan du utnytte appen som brukes av over 2 millioner nordmenn hver eneste dag?

Vi forstår sosiale medier, Youtube og Google

Alle kan lage en bedriftskonto og dele innhold på sosiale medier og Youtube, men har du kunnskapen som kreves for å være relevant for brukerne? Vi forstår hva slags modus folk er i når de benytter de Facebook, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Youtube, Google og kan hjelpe deg med å lykkes med både innhold og annonsering.

kontaktoss

Vil du vite mer om digital markedsføring?

Vi i nettdesigner.no hjelper deg uansett hva du lurer på? Ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt for en prat.

Prat med oss
kontaktoss

← Tilbake til tjenester