Hva kan vi hjelpe deg med?

Nettsider som skaper resultater krever mer enn bare design og koder.

Nettside

Nettsider må gi de besøkende en god brukeropplevelse, den må funke på alle enheter og den må dukke opp i søkemotorer. I tillegg skal den være enkel å jobbe med, og nettsiden skal, ikke minst, være rask og kostnadseffektiv.

Strategi

Strategien er hjernen og den første beveger bak alle tiltak og aktiviteter. Strategien er planen for hvordan en bedrifts forretningsmål skal nås. Derfor vil strategien påvirke alt fra design, innhold, språk, teknologi til distribusjon.

Innholdsproduksjon

Vårt team består av skarpe skribenter, redaktører, durkdrevne strateger og kreatører som kan filme, fotografere, skrive, tegne og designe. Vi kan komplimentere dine eksisterende redaksjonelle kapasiteter eller stå for hele din innholdsproduksjon.

Inbound med Hubspot

Nettdesigner er et av få selskap i Norge som er sertifisert Platinum Partner med Hubspot, den ultimate plattformen for å drive målbasert Inbound Marketing.

Digital markedsføring

Vi i Nettdesigner.no forstår vi hvilken modus folk er i når de benytter ulike sosiale medier og Youtube, og vet hvordan du kan lykkes med innhold og annonsering.

Account Based Marketing

Kalde telefoner er kjipt for både for salgsteamet ditt og de du kontakter. Account Based Marketing baserer seg på uttrykket kvalitet foran kvantitet.

Få ny kunnskap og inspirasjon