Nettsider som det burde være!

Forfatter

Nettdesigner.no

Dato

6. August – 2018

Lesetid

4 Min

Kategori

Nettsider

Nettsiden er deres digitale gate vindu, men hvordan møter den deres kunders behov? Med hånden på hjertet så tror jeg at deres nettside er bygget opp på hvordan dere tror deres potensielle kunder vil ha den, og for at de skal kjøpe noe. Det er sjeldent dette treffer i forhold til akkurat den målgruppen dere ønsker å treffe.

Vil du lære mer?

Last ned e-boken og se hvordan du kan optimalisere din side bedre!

Last ned!

Man trenger ikke å være rakettforsker for å forstå at den måten vi har bygget opp nettsider på i alle tider – spesielt gjetningen. er feil måte å gjøre det på. Vi lever i en digital verden med i prinsipp ubegrenset tilgang til mengder av data og informasjon. Alle som besøker din nettside legger igjen spor om hva de har gjort og hva de tittet på. Hvorfor bruker vi da ikke all denne dataen? Slipp de gamle nettside prosjektene som ofte er kostbare og krever mye tid. La heller data, analyse og løpende optimaliseringer sørge for magiske resultater.

La meg presentere den optimale måten å lage en nettside på i dag!

Forskjellen på den gamle metoden og den nye måten å lage nettsider på, er at den nye metoden baserer seg på 3 ulike steg:

  • Oppsett av basen, med alle sider vi vet må finnes på en komplett nettside. (Hjem – Om oss – Blogg – Kontakt oss)
  • Skreddersydde tillegg utifra hvert selskap sine unike kvaliteter
  • Løpende endringer og optimaliseringer med fokus på solide analyser.

Høres ikke det smart ut? Det er smart!

Ta en titt på deres nettside og tenk over om den er optimal. Nesten alle sider passerer best-før datoen rett etter lansering, og krever kontinuerlig endring for at den skal fortsette å være solid! Tenk over hva som kreves fra deres side for at den skal treffe deres målgruppes behov. Bruk data og informasjon dere kan samle inn til å utvikle siden optimalt. Garanterer at dette kommer til å revolusjonere deres nettside.