Styrk deres digitale tilstedeværelse
med 4 gratis verktøy

Forfatter

Nettdesigner.no

Dato

22. Juli – 2018

Lesetid

4 Min

Kategori

Nettsider

Digital markedsføring behøver ikke å koste skjorten. I dette innlegget har vi samlet 5 smarte verktøy som kan hjelpe deres å styrke tilstedeværelsen på internett. De er i tillegg gratis!, Og ja, vi bruker faktisk alle verktøyene i vår egen markedsføring.

1. Yoast SEO

Dette verktøyet er en plugin du installerer direkte i WordPress, Yoast redder alle som syntes at SEO er vanskelig å få til. Den sørger for optimal meta-beskrivelse, tittel og et SEO tekstinnhold som vises i søkeresultatene på Google. Verktøyet sier ifra om du har skrevet for langt, om noe ikke stemmer overens med det som står på nettsiden. Absolutt anbefalt for alle.

Nettside: https://yoast.com/wordpress/plugins/seo

2. Pablo

Pablo er et redigeringsverktøy der du kan laste opp et valgfritt bilde og en logo for å skape pene bilder for sosiale medier eller annen markedsføring. Verktøyet optimaliserer kvalitet og størrelse til valgt plattform. Om du mangler noe inspirasjon, så er verktøyet koblet mot flere bilde banker, som du kostnadsfritt kan bruke bilder som ligger der. Du kan til og med legge til filter og andre typesnitt for å tilpasse bilde akkurat som du ønsker!

Nettside: https://pablo.buffer.com

Vil du lære mer?

Last ned e-boken og se hvordan du kan optimalisere din side bedre!

Last ned!
3. Answer the public

Answer the public gjør akkurat det som navnet sier. Legg inn søkeordet du ønsker å få mer informasjon om, så viser verktøyet spørsmål og setning der ordet inngår. Perfekt for deg som vil skape innhold som er rettet mot målgruppen du søker.

Nettside:https://answerthepublic.com

4. Kostnadsfri guider.

«Vi må bli bedre på å oppdatere nettsiden!». «Burde vi ikke være på facebook?» Høres det kjent ut? La ikke deres digitale tilstedeværelse bli lidene fordi dere ikke har tid – Da risikerer dere at konkurrenter som tar seg tid. Med våre kostnadsfrie guider kan du følge med på utvikling og trender, og finne tips som styrker deres tilstedeværelse og digitale identitet.

Se noen av våre tips på vår blogg: