En nettside
blir aldri ferdig

Forfatter

Nettdesigner.no

Dato

13. August – 2018

Lesetid

4 Min

Kategori

Nettsider

Vi er akkurat ferdig med en intensiv periode her hos Nettdesigner.no. Vi har akkurat gjort ferdig 3 store prosjekter som har tatt nesten all vår kapasitet. Det er selvsagt kjempe kult når man nærmer seg lansering, og et stor prosjekt ferdigstilles. Men i dette innlegget tenkte jeg egentlig å motsi meg selv, og forklare at nettsider aldri blir ferdige.

Vil du lære mer?

Last ned e-boken og se hvordan du kan optimalisere din side bedre!

Last ned!

For noen år siden leste jeg et tips innenfor business verden som sa at «Et selskap blir aldri ferdig». Selvsagt er det jo akkurat sånn, et selskap må alltid utvikles, og holdes på tå for at det skal vokse videre. Akkurat samme sak gjelder med nettsider – noe veldig mange ikke forstår. Mange tror at de kan bruke masse penger på en hjemmeside og ha denne i noen år. Sånn fungerer det ikke! Ønsker du at siden skal gi mye trafikk og være like selgende hele tiden? Da må du benytte deg av analyse og optimalisering for å utvikle din nettside hele tiden.

Uansett hvor nøye man var i planleggingen, eller utviklingen av siden. Så er det alltid noe som kan forbedres, eller ikke treffer din målgruppe så bra som du ønsker. Alle besøkende er ulike, så den eneste måten man kan se hvordan nettsiden fungerer – er med analyse av trafikken, så justere deretter. Uansett hvor gammel din nettside er i dag, så anbefaler vi at du tenker – Den er aldri ferdig!. Når siden er lansert, starter den virkelige jobben. Vi går gjennom data, ser hva som fungerer og ikke, deretter justerer vi siden så den holder seg fresh og skaper resultater.